Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Viljan lajittelu

Oman siemenen kunnostukseen tarjoamme lajittelua, peittausta nesteellä sekä tarvittaessa aineet. Lajittelijaksi olemme hankkineet Petkus Gigantin. Lisäksi kehitämme lajittelumenetelmäämme, jotta asiakkaamme saavat entistä parempaa palvelua.

Usean vuoden ajan olemme kokeilleet nestemäistä Kultakasvu-nimistä tuotetta (www.tilapeittaaja.fi), jolla kokemustemme mukaan on loistavat ominaisuudet. Jatkossa tulemme käsittelemään pääosan lajitelluista siemenistä biologisella Kultakasvulla.

Kalkin ja kuonanlevitys

Olemme panostaneet kalkitukseen ja kuonan levitykseen. Levityksessä käytämme Kapun vaakalaitteistoa sekä levitysautomaatiota. Kalkkia ja kuonaa levitämme pääasiassa Ylivieskan ja naapurikuntien alueella, mutta riittävän ison levitysurakan sattuessa olemme valmiita lähtemään kauemmaksikin. Kalkitusaineiden levityksessä olemme ehdottoman tarkkoja levityksen onnistumisesta, sillä omasta kokemuksesta tiedämme onnistuneen ja tasaisen kalkituksen merkityksen. Ja tietenkin itse tilattu kalkitusaine kuuluisi saada sinne omalle pellolle eikä tuuliviemänä jonnekin muualle.

Kevättyöt

Kevättöihin tarjoamme tavanomaista äestystä, kylvölannoitusta Horst 6m ja Väderstad 4m piensiemenlaitteella sekä tarvittaessa jyräystä. Kylvötyöt teemme myös kokonaisurakkana avaimet käteen -tyyliin.

Viljojen kylvössä pyrimme mahdollisimman matalaan kylvöön. Tämän etuna on pikainen orastuminen ja yhteyttämisen nopea alkaminen takamaan hyvän sadon saamisen. Pellolle ei meidän jäljiltä jää pintakiviä niin sovittaessa, koska tiedämme kokemuksesta, että korjuuaikaiset konerikot ovat aina kalliita.

Säilörehun korjuuseen

Tarjoamme tehokkaan ajosilppuriketjun.

Ketjussa käytössämme on viisi 45-55 m3 perävaunua siirtotöihin.
Ketjuumme kuuluu myös 15 m:n keskelle karhottava karhotin.
Rehuketjun laajuutta sovittelemme tarpeen mukaan tai teemme rehua avaimet käteen -tyyliin.

Käytössämme oleva ajosilppuri on JD 8300i, jossa on rehuanalyysi mittaus.

Kyntö

Kyntöön tarjoamme Kverneland kuusisiipisen hinattavan kääntöauran ja Kuhn viisisiipisen nostolaite kääntöauran.

Muut työt

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Puinti työt

Puintia suoritamme tehokkaalla ja luotettavalla kalustolla. Puimurina meillä on NH CX 5080 kaksoiskelapuimuri 5,2 metrin leikkuupöydällä. Puimurin korjuukapasiteetti on entistä suurempi ja näin voimme paremmin vastata kasvavaan kysyntään. Puintikapasiteettia löytyy jälleen riittävästi. Yleensä puinnin haittana on rajallinen kuivurikapasiteetti. Käytössämme on 450 hl tehokas kuivaaja, joten kuivauspalveluakin meiltä löytyy.

Pyöräkuormaaja työt

Pyöräkonepalvelua tarjoamme 10 tn koneella. Työvälineenä löytyy trukkipiikit, maakauha ja alueaura. Siirtonopeus on 50 km/h. Pyöräkuormaaja on tehokas kone mm. kivien poistoon pelloilta salaojituksen jälkeen ja onpa palvelua tarjottu viljakuormien ojasta nostoonkin.

Lumen auraus

Lumenaurausta suoritamme yrityksemme kaikilla koneilla, joko lingoilla, auroilla tai puskulevyillä tarpeen mukaan. Pääasialliset asiakkaamme ovat Ylivieskan kaupunki, eri tehdaskiinteistöt, metsäyhtiöt ja metsäkoneurakoitsijat.

Teemme myös hiekoitusta hinattavalla hiekoittimella.
Kysy myös talvikunnossapidosta kokonaistarjousta.

Vesakon raivaus

Pientareet puhtaiksi. Vesakoille annamme kyytiä Caben murskaimella. Muistathan, että ympäristötukiehtojen mukaan pellonpientareet ja valtaojat pitää pitää avoinna pensaista ja puista.