headerphoto

Säilörehun korjuuseen

firefoxTarjoamme tehokkaan ajosilppuriketjun.

Ketjussa käytämme neljää perävaunua siirtotöihin sekä aumalla pyöräkuormaajaa varmistamassa riittävän levitystehon sekä tallauksen.
Ketjuumme kuuluu myös 13 m:n karhotin. Käytössämme on kolme karhotinta eri työleveyksillä, joten kysy myös pelkkää karhotuspalvelua.
Rehuketjun laajuutta sovittelemme tarpeen mukaan tai teemme rehua avaimet käteen tyyliin.

Ajosilppurimme on varustettu suoraniittopäällä, joten teemme myös kokoviljasäilörehua.
Silppurissamme on jyvänmurskaus, joten kokoviljan laatu on ollut erinomaista. Käytössämme oleva ajosilppuri on John Deere 7350.

Ajankohtaista

Kevät painaa päälle, vaikka paksuja hankia katsellessa ei siltä tunnukkaan. Olemme lajittelun käynnistäneet ja hankien ohetessa kalkituskin pääsee täysillä vauhtiin. Konehankintoja olemme tehneet kesän sesonkiin maltillisesti, tehokkuutta parantaaksemme.

Nyt on tilausten aika kesän töihin. Otappa yhteyttä ja sovitellaan paras konsepti sinunkin töiden hoitoon!

15.3.2011

 

Haluatko säästää rahaa?

Parhaiten kannattavat maatilayritykset käyttävät normaalia enemmän urakointipalveluja. Pääomia ei sidota tukitoimintoihin, vaan pääomat suunnataan tuottaviin investointikohteisiin kuten esimerkiksi navettaan. Riittävät käyttötunnit koneissa pitävät kiinteät kustannukset alhaisena. Palveluumme kuuluu myös vaihtoehtojen vertailu omien ja urakointipalvelujen välillä.