headerphoto

Puinti työt

firefoxPuintia suoritamme tehokkaalla ja luotettavalla kalustolla. Puimurina meillä on NH CS 6050 RS kaksoiskelapuimuri 5,2 metrin leikkuupöydällä.  Puimurin korjuukapasiteetti on entistä suurempi ja näin voimme paremmin vastata kasvavaan kysyntään. Puintikapasiteettia löytyy jälleen riittävästi. Yleensä puinnin haittana on rajallinen kuivurikapasiteetti. Käytössämme on 450 hl tehokas kuivaaja, joten kuivauspalveluakin meiltä löytyy.

Ajankohtaista

Kevät painaa päälle, vaikka paksuja hankia katsellessa ei siltä tunnukkaan. Olemme lajittelun käynnistäneet ja hankien ohetessa kalkituskin pääsee täysillä vauhtiin. Konehankintoja olemme tehneet kesän sesonkiin maltillisesti, tehokkuutta parantaaksemme.

Nyt on tilausten aika kesän töihin. Otappa yhteyttä ja sovitellaan paras konsepti sinunkin töiden hoitoon!

15.3.2011

 

Haluatko säästää rahaa?

Parhaiten kannattavat maatilayritykset käyttävät normaalia enemmän urakointipalveluja. Pääomia ei sidota tukitoimintoihin, vaan pääomat suunnataan tuottaviin investointikohteisiin kuten esimerkiksi navettaan. Riittävät käyttötunnit koneissa pitävät kiinteät kustannukset alhaisena. Palveluumme kuuluu myös vaihtoehtojen vertailu omien ja urakointipalvelujen välillä.