headerphoto

Kevättyöt

Kevättöihin tarjoamme  tavanomaista äestystä, kylvölannoitusta kahdella Väderstadin koneella sekä tarvittaessa jyräystä. Kylvötyöt teemme myös kokonaisurakkana avaimet käteen tyyliin.

 

Viljojen kylvössä pyrimme mahdollisimman matalaan kylvöön. Tämän etuna on pikainen orastuminen ja yhteyttämisen nopea alkaminen takamaan hyvän sadon saamisen. Pellolle ei meidän jäljiltä jää pintakiviä niin sovittaessa, koska tiedämme kokemuksesta, että korjuuaikaiset konerikot ovat aina kalliita.

Ajankohtaista

Kevät painaa päälle, vaikka paksuja hankia katsellessa ei siltä tunnukkaan. Olemme lajittelun käynnistäneet ja hankien ohetessa kalkituskin pääsee täysillä vauhtiin. Konehankintoja olemme tehneet kesän sesonkiin maltillisesti, tehokkuutta parantaaksemme.

Nyt on tilausten aika kesän töihin. Otappa yhteyttä ja sovitellaan paras konsepti sinunkin töiden hoitoon!

15.3.2011

 

Haluatko säästää rahaa?

Parhaiten kannattavat maatilayritykset käyttävät normaalia enemmän urakointipalveluja. Pääomia ei sidota tukitoimintoihin, vaan pääomat suunnataan tuottaviin investointikohteisiin kuten esimerkiksi navettaan. Riittävät käyttötunnit koneissa pitävät kiinteät kustannukset alhaisena. Palveluumme kuuluu myös vaihtoehtojen vertailu omien ja urakointipalvelujen välillä.