headerphoto

Kalkin ja kuonanlevitys

Kalkitukseen ja kuonan levitykseen olemme panostaneet kuluvana vuonna. Olemme hankkineet uuden Kapun vaakalaitteistolla sekä levitysautomaatiolla. Lisäksi käytössämme on edelleen Bredalin vaunu. Kalkkia ja kuonaa levitämme pääasiassa Ylivieskan ja naapurikuntien alueella, mutta riittävän ison levitysurakan sattuessa olemme valmiita lähtemään kauemmaksikin. Kalkitusaineiden levityksessä olemme ehdottoman tarkkoja levityksen onnistumisesta, sillä omasta kokemuksesta tiedämme onnistuneen ja tasaisen kalkituksen merkityksen. Ja tietenkin itse tilattu kalkitusaine kuuluisi saada sinne omalle pellolle eikä tuuliviemänä jonnekin muualle.

Ajankohtaista

Kevät painaa päälle, vaikka paksuja hankia katsellessa ei siltä tunnukkaan. Olemme lajittelun käynnistäneet ja hankien ohetessa kalkituskin pääsee täysillä vauhtiin. Konehankintoja olemme tehneet kesän sesonkiin maltillisesti, tehokkuutta parantaaksemme.

Nyt on tilausten aika kesän töihin. Otappa yhteyttä ja sovitellaan paras konsepti sinunkin töiden hoitoon!

15.3.2011

 

Haluatko säästää rahaa?

Parhaiten kannattavat maatilayritykset käyttävät normaalia enemmän urakointipalveluja. Pääomia ei sidota tukitoimintoihin, vaan pääomat suunnataan tuottaviin investointikohteisiin kuten esimerkiksi navettaan. Riittävät käyttötunnit koneissa pitävät kiinteät kustannukset alhaisena. Palveluumme kuuluu myös vaihtoehtojen vertailu omien ja urakointipalvelujen välillä.